.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare workshop på Goto 10 i Stockholm

WordPress Wednesday - Bygg en framgångsrik hemsida med AI och ChatGPT!

1 mar 2023, 16:00–20:00 | Arrangör: EIQ Marketing

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Lär dig använda AI och ChatGPT för att optimera din webbsida. Upptäck fördelarna med AI-genererat innehåll för att automatisera byggandet av din hemsida med högkvalitativ SEO-optimerat innehåll enligt Googles riktlinjer.

Gratis workshop för att bygga hemsidor i WordPress, öppen för alla oavsett kunskapsnivå. En inkluderande, öppen mötesplats för såväl amatörer som experter för lärande, skapa kontakter samt utbyte av idéer och tankar om hemsidebygge med likasinnade.

Under föreläsningen lär du dig hur du kan förbättra din webbplats med hjälp av AI och ChatGPT. Du kommer att lära dig om de senaste teknikerna för att skapa en webbplats med hög relevans och effektivitet, samt säkerställa att den uppfyller Googles riktlinjer för sökmotoroptimering. Du får också en möjlighet att se praktiska exempel på företag och hemsidor som har använt AI till sitt fördel.Missa inte denna möjlighet att ta din hemsida till nästa nivå!

Agenda
16.00 - Öppning med mingel och nätverkande för de som känner för det. Alternativt kan man sätta sig i coworking-delen med sin WordPress hemsida och klura på något problem man stött på där, så att WordPress kan bli en möjlig samtalsöppnare för andra bekanta med WordPress.


16.30 - Start av kvällens föreläsning (se ovan), där en inbjuden föreläsare föreläser om ett aktuellt ämne relaterat till WordPress, hemsidebygge eller digital marknadsföring. Föreläsningen kommer även att sändas live på Youtube av Internetstiftelsen för de som inte kan närvara fysiskt på plats.


17.30 - Paus med mingel och nätverkande eller sätta sig med sin hemsida, samt möjlighet att samtala med föreläsaren.


18.00 - Start av workshopen som är öppen för alla oavsett kunskapsnivå kring att bygga hemsidor
med WordPress. Den gemensamma nämnare för alla är WordPress och under workshopen kan man ta hjälp av varandra. Målsättningen här att alla försöker bistå så gott de kan oavsett kunskapsnivå och erfarenhet av WordPress. Likaså kommer arrangören bistå så gott hen kan vid små som stora frågor. Under denna öppna workshop ges mer kunniga kring WordPress och hemsidor såsom studenter, frilansare och företag, en möjlighet att visa sina färdigheter samt positionera sigsom potentiella praktikanter, anställda, frilansare eller leverantörer.

20.00 - WordPress Wednesday avslutas.

Om talaren
Björn Karlsson är en talare med en passion för digital marknadsföring och specifikt SEO. Med 15 års erfarenhet av ledarskap, försäljning och marknadsföring på olika nivåer, både som anställd och som egen företagare, har han en stark bakgrund inom området. Björn driver även marknadsföringsbyrån EIQ Marketing, som hjälper sina kunder med att bygga hemsidor, hjälp med digital marknadsföring som SEO, annonser med Google Ads och i sociala medier, samt hjälper med innehållsskapande, copywriting och AI-implementering med ChatGPT. EIQ Marketing erbjuder också hjälp med influencer marketing genom influencerbyrån Influencer Sweden.

Om WordPress Wednesday
Viktigt! Ta med din bärbara dator för att få ut så mycket som möjligt av ditt deltagande på WordPress Wednesday!! WordPress Wednesday är en mötesplats för alla som är intresserade av att bygga hemsidor
och utbyta idéer och erfarenheter. Det spelar ingen roll om du är en nybörjare eller en erfaren WordPress-utvecklare, alla är välkomna att delta och bidra så gott de kan. Arrangören kommer att ha en aktiv roll för att hjälpa alla med sina hemsidor så gott hen kan och hålla kortare presentationer när det behövs. Många som är intresserade av att bygga en hemsida vet inte riktigt var de ska börja och vilken plattform de ska använda.

WordPress är en gratis och användarvänlig plattform där även den som är oerfaren kan få upp en hemsida snabbt med lite grundläggande kunskap. Vår förhoppning är att även mer erfarna WordPress-experter kommer att delta för att träffa och hjälpa potentiella kunder. Huvudfokuset för WordPress Wednesday är inkluderingen av alla oavsett kunskapsnivå och att skapa en positiv energi så att deltagare återkommer varje månad, både för att få hjälp och för att ge tillbaka till andra samt knyta kontakter med likasinnade som på ett eller annat sätt jobbar med hemsidor i WordPress. OBS! Glöm inte att ta med din Laptop!

Om EIQ Marketing
På EIQ Marketing strävar vi efter en empatisk förståelse för företags utmaningar och begränsningar för att skapa en win/win-relation med anpassade lösningar för varje enskild kund. Det är en ära för oss att få vara en del av varje kunds resa oavsett om vårt bidrag bara varit att så ett frö mot företagets totala framgång eller om vi fått följa resan hela vägen till toppen. Vi vill kunna erbjuda produkter och tjänster som motiverar våra kunder lika mycket som oss.

Detta gör vi inom områden som hemsidor, digital marknadsföring med sökmotoroptimering, digitala annonser, influencer marknadsföring och innehållsskapande. Dessutom hjälper vi företag med integration av AI i befintlig marknadsföring för att kunna ge mer värde för kunder till lägre kostnad. Hemsida https://eiqmarketing.com

Kontakt
Björn Karlsson
0736-401701
info@eiqmarketing.com

English event description: (https://eiqmarketing.com/wordpresswednesday)

Praktisk information:

Länk för digitalt deltagande

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm