.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare meetup på Goto 10 i Stockholm

WordPress Meetup

13 nov 2018, 18:00–20:00 | Arrangör: Foo Café

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Lär dig att bygga sajter med Gutenberg och Advanced Custom Fields + bra tillägg

Den 19 November smäller det - då planeras nämligen nya versionen av WordPress med Gutenberg att komma. Redan nu har många tillägg anpassat sig och blivit kompatibla med Gutenberg.
Ett av dessa tillägg är Advanced Custom Fields som i senaste versionen låter användare bygga Gutenberg-block på ett mycket enkelt sätt, vilket skapar nya möjligheter för folk som bygger sajter.
## Schema
Meet & Greet
Johan Falk - Gutenberg och WordPress 5.0 - vad händer?
18:25 - Workshop - Bygg Gutenberg-block med Advanced Custom Fields
I workshopen som kommer ges under kvällen kommer man få möjlighet att bygga egna Gutenberg-block. (Förkunskapskrav: Inga, dock hjälper det om du har varit inne och ändrat på mallar i tex. ett child theme. Ta med egen samt en fungerande WordPress-installation du kan koda i. )
Paus med något enkelt att äta
Jonathan Sulo - WordPress-tilläggen som ditt webbhotell fruktar
Prestandaexpert på Servebolt med över 20 års erfarenhet från webbhotell som Loopia, Binero och FS Data, visar hur man ska och inte ska arbeta med tillägg i WordPress. Han tar upp de mest resurskrävande tilläggen, med bättre alternativ, samt visar hur man enkelt felsöker tillägg och långsamma WordPress-sidor.
Vi avslutar kvällen
  • 13 nov 2018, 18:00–20:00
  • Svenska
  • Arrangör: Foo Café

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm