.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare workshop på Goto 10 i Malmö

Inställt: Women in AI

30 mar 2023, 13:00–15:00 | Arrangör: Jämställd Utveckling Skåne

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

AI är ett mansdominerat fält - vilka erfarenheter och upplevelser har kvinnor som arbetar inom AI? Hur kan vi skapa förutsättningar för att AI-fältet ska bli mer inkluderande så att vi inte går miste om potential?

Tillsammans kommer vi lyfta utmaningar med bristande representation av kvinnor och andra underrepresenterade kön inom AI. AI är ett växande fält inom många branscher och en aktuell jämställdhetsfråga.

Workshopen/seminariet arrangeras tillsammans med Sustainable Business Hub och Blue Science Park och görs som en del av projektet DigIT Hub AI. DigIT Hub AI är en del av EU:s satsning på att använda digital teknik för att stimulera en grön och hållbar återhämtning efter pandemin genom att hjälpa små och medelstora företag att förbättra sin verksamhet med hjälp av artificiell intelligens (AI).

Detta event är del två av Jämställd Utveckling Skånes lärandeserie.

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.