.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare workshop på Goto 10 i Linköping

Winter Game Jam 2024: dag 1

2 feb 2024, 17:00–21:00 | Arrangör: LiTHe kod

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Vi på LiU Game Jam anordnar game jam under året där våra deltagare är med och skapar spel under en helg! Alla är välkomna, både studenter och icke-studenter, och ingen förkunskap krävs. 👾💻

Ett game jam är ett event där programmerare, konstnärer och gamers går ihop för att skapa spel; både datorspel och brädspel. Alla våra game jams har sina egna slumpmässigt valda teman för inspiration och en 48-timmarsgräns att skapa sitt spel på.

Vad är ett game jam?

Ett game jam är ett event där programmerare, konstnärer och gamers går ihop för att skapa spel; både datorspel och brädspel. Alla våra game jams har sina egna slumpmässigt valda teman för inspiration och en 48-timmarsgräns att skapa sitt spel på! Du behöver inte ha ett team för att delta, dessa skapas under eventet. Självklart kan du delta ensam eller med dina kompisar.

Först game-jammet?

Inga problem. Vi höll i två workshops där vi gick igenom allt du behövde veta innan du gick på ditt första jam, och har samlat allt på workshop-sidan.

Om LiTHe kod

LiTHe kod är en fristående studentförening vid Linköpings universitet. Till skillnad från sektionerna och deras undergrupper kan vem som helst vara medlem och delta i LiTHe kods verksamhet. Vårt syfte är att främja och inspirera intresset för programmering, mjukvaruutveckling och allt som hör till.

Kontakt

Har du frågor om eventet eller föreningen LiTH kod? Hör av dig till Martin Högstedt på gamejam@lithekod.se.

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Linköping