.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare event på Goto 10 i Stockholm

Wikipediadagen 2021

2 dec 2021, 16:00–20:00 | Arrangör: Wikimedia Sverige

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Vi bjuder in till Wikipediadag med efterföljande glöggmingel. Delta digitalt eller på plats under första delen, och mingla på Goto10. Vi offentliggör årets Wikimediapristagare, de svenska vinnarna i Wiki Loves Monuments och lyssnar till samtal om engagemang. Hjärtligt välkommen!

16.00-17.30 pågår Wikipediadagen, som i år fokuserar på engagemang. Volontärer och yrkesverksamma från flera av våra spännande projekt kommer under eftermiddagen att berätta hur de engagerat sig, och varför. Det kommer att handla om allt från varför våra globala fototävlingar är viktiga för den fria kunskapen, till hur man driver projekt för att förbättra Wikipedia. Vi hoppas att du som kommer för att lyssna får fler egna idéer om hur man kan jobba för den fria kunskapen. Lyssna och inspireras av personer från andra sektorer och delar av rörelsen.

Från ca 18.00 kommer det att serveras glögg. Då får du möjlighet att mingla loss med alla andra som kommit för att lyssna, och med oss på Wikimedia Sverige. Den digitala sändningen kan du följa på Youtube: https://youtu.be/-ohZGjvqEn4

Du är givetvis välkommen att bara ansluta direkt till minglet!

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm