.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare workshop på Goto 10 i Malmö

Vill du lära dig hur du startar din egna podcast?

15 dec 2023, 18:00–20:00 | Arrangör: Nasra Kasim

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Har du en historia eller perspektiv som du vill dela i en podd, men har inte riktigt vågat ta ett första steg till att skapa den? Välkommen till detta "safe-space", där du kommer få tips, pepp och hjälp att komma igång - helt kostnadsfritt!

Välkommen till en träff och workshop där du får tips och hjälp att starta din egen podd!

Träffen riktar sig mot unga människor, som vill vara del av ett en fin gemenskap där vi stöttar och hjälper varandra med att skapa poddar där vi kan dela våra historier.

Eventet anordnas av Nasra Kasim och syftet är att hjälpa fler att skapa poddar där de kan dela med sig av sina perspektiv. Hon hoppas även bygga ett bra gemenskap där unga människor kan hjälpa och stötta varandra i att skapa sina poddar.

Det kommer även bjudas på fika!

Agenda

18:00 – Välkommen och alla deltagare introducerar sig själva
18.30 – Föreläsning av Nasra Kasim, skaparen av podden “fattardu podden” samt hennes nya podd "En blomma I Rosengårds öken"
19.00 – Praktisk workshop där deltagarna får utforma sin egen poddidé
19.30 – Mingel med fika och alkoholfria drinkar
20.00 – Avslut

Anmäl dig nu för att delta! Begränsat antal platser tillgängliga.

Om Nasra

Nasra är en 23 -årig tjej från Rosengård i Malmö. Hon hade sin praktik på Goto10 där hon spelade in en podd som heter "Fattar du". Nasra känner att hon själv har upplevt och sett mycket saker i sin hemstad som sällan talas om. Mycket livshistorier som hon tycker behöver få höras. Därför har Nasra har nu själv start en ny podd som heter “En blomma i Rosengårds öken” – En podcast som betyder väldigt mycket för henne då det handlar om hennes uppväxt och hon intervjuar även människor med svår uppväxt.

  • 15 dec 2023, 18:00–20:00
  • Svenska
  • Arrangör: Nasra Kasim

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Malmö