.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare presentation på Goto 10 i Stockholm

Följ presentationen av Svenskarna och internet 2018 live på Goto 10

3 okt 2018, 08:30–09:45 | Arrangör: Goto 10

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Välkommen till Goto 10 där vi följer släppet av ”Svenskarna och internet 2018” live. Rapporten presenteras på Epicenter i centrala Stockholm. Internetstiftelsens digitala strateg Måns Jonasson guidar dig genom den nya rapporten och lyfter de trender du behöver ha koll på för att lyckas med din digitala närvaro!

"Svenskarna och internet 2018” är årets viktigaste rapport om digitala trender och hur vi använder internet. Äntligen är det dags för ”lilla julafton” för oss som älskar att följa och analysera svenskarnas internetanvändning! Internetstiftelsen bjuder in till en statistikspäckad presentation av årets undersökning och vi följer presentationen live här på Goto 10.

”Svenskarna och internet” är en av Sveriges största individundersökningar om internetanvändning och innehåller oumbärliga siffror och insikter för dig som vill förstå hur digitaliseringen påverkar både samhället och oss själva. För dig som jobbar med att utveckla digitala produkter och tjänster eller med kommunikation, pekar statistiken på viktiga trender och tendenser.

Mer information om rapporten finns att läsa här:

 

Vi bjuder alla deltagare på kaffe/te.

Vill du ha något till kaffet finns även möjligheten att köpa frukostfrallor, smoothie, bullar med mera hos SWAJ Krubb & Kafé som ligger i samma lokaler.

 

Varmt välkommen,

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm