.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare nätverkande på Goto 10 i Linköping

Venture Arena

10 nov 2022, 15:00–19:00 | Arrangör: LEAD

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Östergötlands företagsinkubator LEAD bjuder in till Venture Arena - ett speedmatchmaking-event med startupbolag och projekt i regionen! Det här är en unik möjlighet att bli en del av några av de mest spännande och innovativa nya företagen i Östergötland. Är du intresserad av att vara en del av en startup-resa? Oavsett om du är i början av din karriär eller har mycket arbetslivserfarenhet så behöver våra startups dig!

Om Venture Arena

Venture Arena är matchningsarenan för framtidens tillväxtföretag som söker nyckelpersoner. Inom ramen för Venture Arena arrangeras event varje år där bolag och projekt som söker matchning kan visa upp sig, pitcha sin affärsidé och nätverka med intressenter. Venture Arena är själva katalysatorn för matchningen, men matchningen i sig sker på bolagets egna initiativ.

Vi söker dig som är intresserad av att på olika vis ta uppdrag i de bolag som finns representerade på Venture Arena. Bolagen som presenterar söker olika kompetenser och olika roller beroende på var bolagen är i sin resa. Fokus på Venture Arena är kompetensförsörjning och att skapa möjlighet för bolagen att bygga ett stabilt operativt team. Behoven kan exempelvis handla om extern styrelsekompetens med branscherfarenhet, eldsjäl som driver satsningen från tidig grund eller en affärsutvecklare som knyter kundkontakter. 

Missa inte denna chans att mingla och bli matchad med startups baserat på dina intressen, kompetenser och erfarenheter om du vill göra skillnad och bidra till utveckling och kommersialisering av morgondagens teknik, anmäl dig idag! För mer information och frågor läs här.

Kontaktperson

Emma Krantz

Project & Community Manager

+46 76 780 60 30

emma.kranz@lead.se

  • 10 nov 2022, 15:00–19:00
  • Svenska
  • Arrangör: LEAD

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Linköping