.FILE 2G 3G 4G 5G

Presentation på Goto 10 i Malmö och online

Var innovativ – misslyckas för att lyckas

26 sep 2024, 10:00–14:30 | Arrangör: Smart Built Environment

För att utvecklas måste vi söka ny kunskap, testa olika sätt att arbeta och lära känna andra produkter. Här får du ta del av tekniska lösningar, metoder, nyttor och resultat som blev helt annorlunda än vad vi tänkt oss.

Smart Built Environment är ett strategiskt innovationsprogram för hur samhällsbyggnadssektorn kan bidra till Sveriges resa mot att bli ett globalt föregångsland som realiserar de nya möjligheter som digitaliseringen för med sig.

Välkommen på en konferens som visar upp exempel på hur vi kan jobba med Extended reality*, automatisering, artificiell intelligens (AI) och innovationsmiljöer i samhällsbyggandet. Vi har bara sex år kvar tills målen i Agenda 2030 ska vara uppfyllda. Kan våra nya smarta arbetskamrater hjälpa oss med det? Och vad krävs för att vi ska våga testa gränserna, falla och resa oss igen?

På Smart Built Environments konferens får du del av tekniska lösningar, metoder, nyttor och resultat som blev helt annorlunda än vad vi tänkt oss. Du får också höra om det nya innovationsprogrammet ShiftSweden. 

Vi bjuder på mingellunch och spännande möten för dig som deltar på plats. Du kan också följa programmet på distans genom vår livesändning.

Läs mer och anmälan

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Malmö