.FILE 2G 3G 4G 5G

Workshop på Goto 10 i Linköping

Value Creation Forum med Miljödriven Affärsutveckling

15 okt 2024, 13:00–16:00 | Arrangör: Linköpings Universitet

Studenter från Miljödriven affärsutveckling kör ett VCF live på Goto 10! 🌐♻️

Studenterna presenterar sina affärsidéer och diskuterar dem. Idéerna är framtagna genom samarbete med Tekniska Verken och syftar till miljö-innovativa affärslösningar på samhällsproblem. Målet med denna VCF är att hjälpa studenterna utveckla och förfina sina pitch/presentationer så att det rätt information (med tanke på deras målgrupp) kommer med och får den plats den behöver.

Är du också intresserad av hållbarhetsfrågor och innovativa affärsmodeller? Anmäl dig genom att trycka på knappen till höger!

Vad är Value Creation Forum?

Value Creation Forum används för att ge konstruktiv, värdefull och framåtriktad återkoppling på ett positivt och uppmuntrande sätt för att hjälpa teamen framåt i sin utveckling. Läs mer på liu.se: https://www.ida.liu.se/~TDDE02/info/project/Value-Creation-Forum.

  • 15 okt 2024, 13:00–16:00
  • Gradängen
    Collegium, Teknikringen 7, 583 30 Linköping
  • Svenska

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Linköping