.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare presentation på Goto 10 i Malmö

Vägen till att finansiera ditt bolags tillväxt

20 okt 2023, 08:30–10:00 | Arrangör: FinReg Solutions

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Välkommen till eventet "Vägen till bolagstillväxtfinansiering" av FinReg Solutions och Nordic Issuing. Få insikter om finansieringsalternativ, inklusive crowdfunding, venture capital och börsnotering. Lär dig om företrädesemissioners process, steg och investerarrelationer.

Eventet är utformat för att ge dig en djupare förståelse för olika finansieringsvägar och hjälpa dig navigera genom processen att ta in investerare för att driva tillväxt i ditt företag.

Under eventet kommer vi att täcka en mängd ämnen relaterade till finansiering och investeringar. Vi börjar med att utforska olika finansieringsalternativ som är tillgängliga för bolag i olika tillväxtstadier. Du kommer att få insikter om fördelarna och utmaningarna med att använda olika finansieringskällor såsom crowdfunding, venture capital och även möjligheten till börsnotering.

Vi kommer även erbjuda detaljerad information och praktiska exempel för att illustrera processen för en företrädesemission. Deltagarna kommer att få en djupare förståelse för de olika stegen och vilka åtgärder som behöver vidtas för att genomföra en framgångsrik emission. Vi kommer även diskutera praktiska redskap som kan underlätta administrationen och hur man skapar en stark och hållbar relation med dina investerare.

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Malmö