.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare presentation på Goto 10 i Linköping

Vad är nytt i Nextcloud 25?

28 okt 2022, 13:30–15:00 | Arrangör: Redpill Linpro Digital Workplace

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Har du svårt att hålla koll på fil- och dokumenthantering, chattar, e-post, kalender och mötestjänster? Redpill Linpro Digital Workplace bjuder in dig till en introduktion av Nextcloud 25 samarbetsplattform och vad man kan använda det till!

Nextcloud är en fillagring och samarbetsplattform som kan ersätta Office 365/Teams och Google workspace och hjälper användare med styrning av projektet före, under och efter avslutad entreprenad. Den har filhantering, kalendrar, adressböcker, videomöten och chatt i en integrerad plattform som går att köra on premises eller som tjänst. Nextcloud fungerar för små installationer hemma och små företag till att användas för organisationer med tusentals användare. I den här presentationen kommer Redpill Linpro Digital Workplace gå igenom nyheter i Nextcloud 25 samt presentera Nextcloud närmare.

Innehåll

  • Kort presentation av Redpill Linpro Digital Workplace och vad de gör
  • Kort introduktion till Nextcloud
  • Vad som är nytt i Nextcloud 25
  • Frågor samt fördjupningar av vad man kan göra i dom olika delarna av Nextcloud

Eventet kommer att vara fysiskt men även streamas.

Bild på Nextcloud

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Linköping