.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare seminarium på Goto 10 i Malmö

Utforska AI i Sociala Medier

20 jun 2023, 16:00–17:00 | Arrangör: Social Media Com

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Välkommen till vårt spännande event, "Utforska AI i Sociala Medier". Anmäl dig till en komprimerad och kraftfull diskussion om hur Artificiell Intelligens (AI) kan revolutionera ditt engagemang på sociala medieplattformar.

Social Media Com Skåne i Malmö den 20 juni kl. 13:00 på Goto 10, Slagthuset i Malmö. 

Under denna timmes session kommer vi att guida dig genom följande ämnen:

1. AI: En överblick: Få en snabb introduktion till AI och dess relevans för sociala medier. Vi kommer att utforska hur denna banbrytande teknik kan förbättra marknadsföring, användarupplevelser och dataanalys.

2. Optimera din sociala mediestrategi med AI: Upptäck de senaste AI-drivna verktygen och funktionerna som kan förbättra ditt innehållsskapande, optimera annonseringsstrategier och ge insikter från sociala medier. Lär dig hur du kan dra nytta av dessa verktyg för att nå dina mål mer effektivt.

3. Användningsfall och framgångshistorier: Inspireras av verkliga användningsfall där AI har revolutionerat sociala medieplattformar. Utforska olika exempel och lär dig av framgångshistorier för att få nya idéer och perspektiv.

4. Interaktiv diskussion: Vi skapar en inkluderande miljö där du kan dela dina frågor, idéer och erfarenheter. Ta tillfället i akt att lära av våra experter och engagera dig med andra deltagare för att utveckla dina kunskaper ytterligare.

Denna intensiva timmes session är perfekt för marknadsförare, sociala medie-entusiaster och alla som är intresserade av att förbättra sin närvaro på sociala medier med AI. Anmäl dig nu för att säkra din plats.

Vi ser fram emot att utforska möjligheterna med AI i sociala medier tillsammans med dig under vårt "Utforska AI i Sociala Medier - Session"!

Vänliga hälsningar

Social Media Com

Om Social Media Com

Social Media Com är en community för dig som vill få inspiration om sociala medier och som vill veta mer om hur man kan använda sociala medier för att driva affärer. Social Media Com är en ideell intressegrupp som startade redan augusti 2008 under namnet Social Media Club Skåne. Då som nu så träffas vi ungefär en gång i månaden för att diskutera och utbyta tankar, idéer och erfarenheter om sociala medier.

P.S. Texten är skapad med hjälp av ChatGPT och bilden är skapad med hjälp av Dall•E.

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.