.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare seminarium på Goto 10 i Malmö

Unga, internet och övergrepp

25 nov 2021, 18:00–20:30 | Arrangör: Malmö FN-förening

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Föreläsningen kommer att belysa hur det är att vara ung på internet idag. Ämnen som berörs är bland annat sociala medier, spridning av nakenbilder, grooming och pornografi. Dessutom får du som närstående konkreta verktyg i hur du kan stötta barn i din närhet.

Vi från Malmö FN-förening bjuder härmed in att tillsammans med oss ​​gå på Stockholms FN-förenings föreläsning i ämnet "unga, internet och övergrepp", som arrangeras med anledning av årets Orange Day - Internationella dagen för avskaffandet av våld mot kvinnor.

Vi kommer att sända föreläsningen live och vill ge dig möjligheten att delta personligen med oss ​​med detta evenemang på plats i Malmö, med tanke på ämnets allvar. Det finns gratis snacks och dryck och efter föreläsningen får vi lite tid för ytterligare frågor och diskussioner. Deltagande i detta evenemang är gratis för alla, men kräver anmälan.

Om du skulle vilja vara med på liknande evenemang och fler fördjupade workshops i framtiden skulle vi bli glada om du blev medlem: https://fn.se/bli-medlem. Ni som inte kan närvara personligen är givetvis hjärtligt välkomna att delta i föreläsningen online på kan anmäla er på följande länk: https://simplesignup.se/events/186495

Välkomna!

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Malmö