.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare presentation på Goto 10 i Stockholm

Tres Amigos, turn your team into a TEAM

19 dec 2017, 17:45–20:00 | Arrangör: Foo Café

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Hög stress och sämre kommunikation i ineffektiva team leder till långa leveranstider, bristande kvalité och sämre resultat. Det vet alla som har ingått i ett mjukvaruteam. Alex använder sig av en förfinad agil teknik som bygger på antagandet att problemet grundar sig i dålig gruppdynamik och trasiga relationer mellan teammedlemmarna. Tekniken heter Tres Amigos!
Tres Amigos är enkla arbetssätt för att göra utvecklingsarbetet både roligare och effektivare. Med hjälp av Tres Amigos förbättras kommunikationen i teamet, något som sedermera resulterar bl.a. i att problem upptäcks tidigare. Denna teknik som kan appliceras på olika agila metoder ska förhoppningsvis kunna inspirera dig till att agilifiera dina projekt och din vardag ytterligare, utvecklare likväl som testare.

Talare: Alex Karpsson 

Alex född och uppvuxen i Lettland och med en bakgrund som javautvecklare. Alex kommer från en tuff bakgrund och har startat med två tomma händer i Sverige och har genom den egna motivationen arbetat sig fram till där han är idag. Genom åren har Alex förfinat arbetsmetodiker inom det agila området och testarens roll i gruppen. Alex är sedan 2008 bosatt i Sverige och arbetar på Webstep som konsult inom test.

  • 19 dec 2017, 17:45–20:00
  • Svenska
  • Arrangör: Foo Café

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm