.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare presentation på Goto 10 i Malmö

Trendspaning om sociala medier

12 sep 2023, 09:00–10:00 | Arrangör: Social Media Com

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Välkommen till en inspirerande trendspaning om det hetaste inom sociala medier just nu tillsammans med sociala medier-experten Deeped Niclas Strandh.

Deeped Niclas Strandh är sociala medie-expert som i sitt företag Deepedition AB hjälper företag med strategiska och taktiska frågor runt digital kommunikation och sociala medier. Han har jobbat med sociala medier sedan 2009 och är också lärare i ämnet på Berghs School of Communication. Tillsammans med Sarah Larsson Bernhardt driver han också podcasten Social by default. Med 16 år på Twitter och 298 000 tweets är Deeped en av de som använt plattformen mest. 

Så vad innebär Elon Musks förändring av Twitter till X, hur ska man som företag och organisation förhålla sig till det X är idag och vad X kan komma att bli imorgon. Deeped kommer att göra en spaning runt X i sig själv men också i ljuset av den förändring som pågår runt Web3.0 och generativ AI. Har X en framtid och hur ser den ut - och ska du vara med?

Denna inspirerande timmes session är perfekt för marknadsförare, sociala medie-entusiaster och alla som är intresserade av de senaste och hetaste trenderna inom sociala medier just nu. Anmäl dig nu för att säkra din plats.

Vänliga hälsningar,

Social Media Com

Social Media Com är en community för dig som vill få inspiration om sociala medier och som vill veta mer om hur man kan använda sociala medier för att driva affärer. Social Media Com är en ideell intressegrupp som startade redan augusti 2008 under namnet Social Media Club Skåne. Då som nu så träffas vi ungefär en gång i månaden för att diskutera och utbyta tankar, idéer och

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Malmö