.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare presentation på Goto 10 i Linköping

Tjänstebaserade affärskoncept - djurens beteende

14 dec 2022, 13:00–16:00 | Arrangör: Linköpings Universitet

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Det här eventet riktar sig till dig som läser program till kandidat i djursbeteende och har speciellt intresse för samspelet mellan djur och människor samt affärsutveckling inom djurpsykologi!

Fokus ligger på idéutveckling och formulering av entreprenöriella och innovativa idéer, vilken även inkluderar viss förmåga att göra bedömningar av kommersialiseringspotential. Du kommer att få en inblick i hur man bygger ett bolag samt få kunskaper inom områdena entreprenörskap och innovation i tidiga utvecklingsskeden. Du som deltar i workshopen ska ha gjort en idé med koppling till djurspyskologi som du kommer att pitcha till andra deltagare. Ni arbetar i små grupper och kommenterar varandras idéer.

Kontakta biträdande professor Charlotte Norrman för frågor kring workshopen: 

charlotte.norrman

013-28 25 38

Om arrangören 

Workshopen är en del av entreprenörskurser som undervisas vid Linköpings universitet. För mer information besök liu.se.

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Linköping