.FILE 2G 3G 4G 5G

Event på Goto 10 i Stockholm

Tidsvåg – En Spelfest

11 nov 2021, 15:00–17:00 | Arrangör: Tidsvåg

  • 11 nov 2021, 15:00–17:00
  • Gradängen (plan 1)
    Hammarby kaj 10D, 120 30 Stockholm
  • Svenska
  • Sänds live
  • Arrangör: Tidsvåg

Vi vill inspirera fler unga tjejer och icke-binära att se spel och programmering som möjliga framtidsyrken genom att synliggöra kvinnliga förebilder. Lyssna till samtal med kvinnliga spelutvecklare, entreprenörer och branschfolk.

Tidsvåg vill verka för en större mångfald inom spelbranschen genom att inspirera unga tjejer och icke-binära att se spel- och techbranschen som spännande framtida karriärval. Vi bjuder in till dagsfest med speldemos, djupintervjuer med framstående kvinnor inom spel och e-sport samt pausmusik med DJ Gavana. 

Vi presenterar också årets vinnare av Elisabeth Tegner-stipendiet, som delas ut årligen till en kvinnlig förebild inom IT-, tech- eller spelbranschen. Stipendiet stiftades 2017 av Changemaker Educations.

Tid: kl 15-17 den 11 nov 2021

Plats: Goto 10, Hammarby kaj 10D (& Online!)

Moderator: Anna Norrevik, CEO på Antler Interactive

Medverkande:

Embark studios
Sara Cecilia Lempiäinen, Technical Designer på Embark studios berättar om Embarks användning av ML och hur de bygger upp karaktärer i sina spel.

Female Legends
Liza Lind och Lillie Klefelt, grundare av Female Legends och förra årets Elisabeth Tegner stipendiater, berättar kort om det gångna året och inspirerar inom esport, gaming och teknik.

King
Lisa Skinner Källström, People Director på King, berättar om hur King arbetar med mångfald och hur de lyckats attrahera talanger med olika bakgrund.

Womengineer
Marie Ideström, grundare på Womengineer, som årligen driver det uppmärksammade 'Introduce a Girl To Engineering Day' berättar om deras nya projekt och rekryteringsevent Womengineering Day.

Kavalri Games

Molly Ericsson, VP och grundare av Kavalri Games, berättar om lanseringen av hästspelet Equestrian.

Iron Gate
Lisa Kolfjord, Community Manager på Iron Gate, berättar om resan med vikingaspelet Valheim, och om hur den unga svenska studion skapade en världssuccé.

Årets stipendiat
Presentation av årets vinnare av Elisabeth Tegners stipendium. I juryn sitter Susana Meza Graham, Anna Norrevik, Susanne Fuglsang, Emelie Fågelstedt och Elisabeth Tegner.

Tidsvåg kommer livestreamas på Goto 10:s Youtube-kanal! Du hittar den genom att klicka här: Goto 10

Fler event i Stockholm