.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare nätverkande på Goto 10 i Stockholm

Fler kvinnor inom tech! Inspiration från tre kvinnor med berättelser

13 feb 2024, 17:00–20:15 | Arrangör: Internetstiftelsen

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Hur får vi fler kvinnor att välja yrken inom IT och tech? Kom på en Tech Diversity-kväll hos Internetstiftelsen där vi får höra tre inspirerande berättelser och mer om hur Internetstiftelsen arbetar för att bli en arbetsplats för alla!

(OBS! Intresset för att delta har varit stort, och eventet är i princip fullsatt – enstaka platser blir tillgängliga om någon får förhinder. Om du är intresserad av fler event på temat: anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll utkik i kalendern!)

I februari öppnar vi portarna till en kväll hos Internetstiftelsen där fokus ligger på kvinnor inom tech och hur vi får fler att våga och vilja välja samma väg. Vi kommer bland annat att få ta del från tre kvinnor som arbetar med IT på olika sätt, och som har olika berättelser om sin väg dit. Efteråt blir det mingel där det bjuds på dryck och lite snittar från MindMix. Och kvällen till ära så är all (i alla fall alkoholhaltig) dryck från kvinnliga producenter. Välkomna!

Om talarna

Anne-Marie Eklund Löwinder är en av Sveriges ledande experter på informations- och IT-säkerhet. 2013 var hon den första svenskan som valdes in i Internet Hall of Fame. I nästan 20 år var hon Chief Information Security Officer på Svenska Internetstiftelsen. För närvarande är hon grundare och VD för det egna företaget Amelsec.

Charlotta Tönsgård är serieentreprenör med många års erfarenhet inom startup- och techbranchen. Som en av Malmös starkaste entreprenörsprofiler har Charlotta varit med och format Malmös starka startup community. Hon har varit vd för min doktor och är idag involverad i bland annat Migränhjälpen och Stealth.

Åsa Schwarz har över 25 års erfarenhet av cybersäkerhet och affärsutvecklingschef på ett av Sveriges största konsultbolag inom området, Knowit Cybersecurity & Law. Hon är även styrelseledamot i Enea och Precise Biometrics samt författare av deckare och thrillers, de senaste med anknytning till cybersäkerhet.

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm