.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare meetup på Goto 10 i Stockholm

Svenska Nomader - meetup och diskussion om distansarbete och digitala nomader

7 jun 2018, 17:30–21:00 | Arrangör: Goto 10 , Svenska nomader

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Varmt välkomna till Goto 10 på en kväll om distansjobb, framtidens arbetsmarknad och digitala nomader. Svenska Nomader bjuder in till en meetup som inleds med kortare dragningar på scen kring digitalt nomadskap, gigekonomin och förändringar i arbetsmarknaden. Därefter finns det tid för nätverkande och mingel!

Svenska Nomader är Sverige största mötesplats för digitala nomader - personer som jobbar platsoberoende med hjälp av digitala verktyg och med världen som kontor. Vi samlar frilansare, entreprenörer och anställda som har intresse av att arbeta platsoberoende. Vi verkar även som en plattform för diskussioner med företag, organisationer och offentlig sektor om hur man ska förbereda sig för framtidens arbetsmarknad.

Den 7 juni bjuder vi in till en meetup med vårt community och alla andra som är intresserade av att veta mer om distansarbete eller digitala nomader, eller som vill komma i kontakt med likasinnade.

Kvällen inleds med mingel och diskussioner. Mellan kl 18:00 – 18:45 hålls några korta dragningar på scen om distansarbete som leds av Emelie Fågelstedt, en av grundarna bakom Svenska Nomader. Därefter är det fritt fram att stanna kvar och nätverka och lära känna de andra på plats.
Föredrag: 18:00 - 18:45
Moderator: Emelie Fågelstedt, Svenska Nomader
Isadora Hellegren och Jessica Bäck, Internetstiftelsen 
Isadora och Jessica jobbar båda på Internetstiftelsen, Isadora som projektledare för Goto 10 och Jessica som sälj- och partnerskapsansvarig. De kommer tillsammans att ge en introduktion till Goto 10 som co-workingspace och mötesplats för frilansare, entrepenörer och andra som jobbar med internet. Fokus blir även på varför just digitala nomader kanske kan ha ett särskilt intresse av Goto 10 som plattform och mötesplats.
Mikael Karlsson, Dagensanalys.se
Mikael är frilansskribent och kommunikationsstrateg som levt som digital nomad i många år, varav flera med bas i Santa Teresa, Costa Rica. Förra sommaren byggde han och flickvännen om bilen till en husbil, och for sedan igenom Europa med slutdestination Portugal, där de bodde, jobbade ifrån och surfade i några månader. Under sina utlandsvistelser har Mikael jobbat på distans mot kunder i Sverige, så väl som att han är chefsredaktör på Dagensanalys.se. Mikael kommer att dela med sig av sina erfarenheter som digital nomad.
Sandy Stadelmann, Vloggare
Sandy är vloggare och influencer som sedan förra sommaren lever som digital nomad. Under året har hon bland annat åkt med Rosa bussarna genom södra Afrika, lärt sig spanska under några veckor i Costa Rica och liftat på egen hand från Stockholm till Oslo. Sandy brinner för att inspirera andra att våga ta för sig i livet och förespråkar särskilt att unga tjejer ska våga resa själva. Hennes liv och lärdomar går att följa både på hennes ständigt växande YouTube-kanal samt i den nya podden Sandy & Zäta. Sandy kommer att berätta om steget att säga upp sig och bli frilansare, för att sedan lämna Stockholm och resa ut i världen med videokameran i högsta hugg.
Mille Beckman, Telia 
Mille jobbar som affärsutvecklare med särskilt intresse för digitaliseringens inverkan på arbetsmarknaden. Han är även ansiktet utåt för Telias nya webbcast ”Work in Progress” där man bland annat gjort ett inslag om digitala nomader. Mille kommer att prata om varför storföretag behöver känna till trenden med digitala nomader och föra ett resonemang kring varför företag i framtiden kommer att behöva förhålla sig annorlunda till distansarbete.

 

Goto 10 är ett kostnadsfritt co-working space och en mötesplats för de som jobbar med internet. Ett hett tips från oss är att köra en heldag på plats och börja med co-working för att sedan avsluta med en kul kväll med andra digitala nomader och intressanta personer!

 

Eventet kommer att livesändas så har du inte möjlighet att vara med på plats kan du följa det här:

https://www.youtube.com/channel/UCK5k7hsVwA_QZiSbRrQlW6Q/live

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm