.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare presentation på Goto 10 i Linköping

Studenter utvecklar entreprenöriella och innovativa ideér för en tjänstebaserad bransch!

14 dec 2023, 13:00–17:30 | Arrangör: Linköpings Universitet

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Det här eventet riktar sig till dig som läser program till kandidat i djursbeteende och går kurs i affärsutveckling. Du som vill besöka eventet och ta del av tjänstebaserade affärsidéer kopplade till djurensbeteende är också välkommen!

Detta event är en del av redovisning i kurs TEI098 Entreprenörskap och idéutveckling i en tjänstebaserad bransch. Kursen syftar till att ge deltagarna en grundläggande orientering i entreprenörskap och tjänstebaserat företagande kopplat till det egna framtida verksamhetsområdet. Djurpsykologistudenter som har gått kursen kommer att presentera ett fåtal utvalda projekt inom sitt professionsområde. Vill du också ta del av studenternas innovativa ideér och få inspiration? Anmäl dig redan idag!

Kontakt

Charlotte Normann

charlotte.norrman@liu.se

013-28 25 38

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Linköping