.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare presentation på Goto 10 i Stockholm

State of the Internet - Akamai berättar om senaste trenderna inom trafik och säkerhet

25 sep 2018, 08:00–09:30 | Arrangör: Akamai Technologies

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Hur utvecklas trafiken på internet? Vilka trender som är akutella när det gäller DDoS attacker? Vilka nya trender har dykt upp? Akamai hanterar ca 30% av all webtrafik på daglig basis och har därav möjligheten att ge en unik insikt i hur internet mår. Kom till Goto 10 - lyssna, lär, och käka frukost med oss!

Foto: Akamai Technologies

En gång per kvartal släpper Akamai, världens största CDN sin State of the Internet-rapport. Kom och käka frukost med några av oss från Akamai och få en uppdatering kring läget på internet.

 

Agenda:
08:00 Frukost - Macka och kaffe
08:15 State of the internet - Genomgång av säkerhetstrenderna senaste kvartalet
09:00 Zero-Trust. Med så mycket infrastruktur, applikationer och tjänster som flyttat ut från datacentret till molnet de senate åren har vänt ut och in på konceptet av enterprise-nätverk, VPN och skydd. Dags för att rulla ut er zero-trust architecture!

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm