.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare meetup på Goto 10 i Malmö

Inställt: Sociala medier - vad triggar dig?

23 maj 2023, 12:30–13:00 | Arrangör: Social Media Com

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Sociala Media Com Skåne är tillbaka! Var med och påverka vad vi ska prata om under 2023 vad gäller sociala medier. Vad är du intresserad av att veta mer om?

Äntligen är Social Media Com Skåne tillbaka!

Efter drygt 6 års paus så är det återigen dags att vi träffas och pratar om sociala medier igen. Mycket har hänt och det finns så mycket att diskutera och lära sig mer om. 

Det är dags att hitta tillbaka till samtalet om sociala medier, där vi träffas utan krav och måsten och bara får lov att prata om de saker inom sociala medier som intresserar oss just nu. Men vad är du intresserad av just nu? Det vill vi gärna veta, så att vi kan planera vad vi ska fokusera på under året och om vi ska försöka hitta experter eller gästföreläsare som kan inspirera och hjälpa oss att få igång diskussionen. 

Anmäl dig nu för att delta och dela med dig av vad just du är intresserad av. 

Social Media Com är en community för dig som vill få inspiration om sociala medier och som vill veta mer om hur man kan använda sociala medier för att driva affärer. Social Media Com är en ideell intressegrupp som startade redan augusti 2008 under namnet Social Media Club Skåne. Då som nu så träffas vi ungefär en gång i månaden för att diskutera och utbyta tankar, idéer och erfarenheter om sociala medier.

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Malmö