.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare presentation på Goto 10 i Linköping

Skriv så någon bryr sig: Frukostmöte med Joakim Hedström

28 apr 2023, 08:00–09:00 | Arrangör: Linköping Science Park

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Vill du levla upp ditt skrivande och bli bättre på kommunikation och marknadsföring? Skribenten Joakim Hedström lär ut sina bästa tips och trix!

Det är dags att lägga bort ursäkterna, för alla kan lära sig att skriva bättre - problemet är att ingen har lärt oss hur. Det handlar om att kasta bort alla tankar på grammatik och skrivregler, och istället skriva full och redigera nykter. Att fokusera på nyfikenhet och glädje, ta risker och våga ha fel. Skriv så någon bryr sig är en punkig föreläsning för alla som skriver – oavsett om det gäller marknadsföring, journalistik eller mejl till kollegorna.

Linköping Science Park arrangerar en serie nätverkträffar för dig som arbetar professionellt med kommunikation. Träffarna är öppna för alla oavsett om du finns på byrå eller inhouse hos ett företag, i alla branscher. Syftet är att samla personer som vill nätverka med andra inom kommunikation & marknadsföring och utveckla sin professionella förmåga.

Träffarna är kostnadsfria. Det finns en enklare frukost till självkostnadspris. Betalas med Swish på plats.

Program

  • 07:45: Dörrarna öppnas, frukost, mingel
  • Strax efter 8: föredraget börjar

Om talaren

Joakim Hedström har skrivit sjutton böcker. Han är till vardags bokförläggare, copywriter och sparringpartner som beskrivs av sina kunder som en schweizisk armékniv.

Vill du bidra med innehåll till nästa träff?

Få möjlighet att delta med dig av din kunskap och dina erfarenheter och bidra till din och dina branchkollegors utveckling. Ställ upp som talare/innehållsskapare/seminarieledare/vad du nu vill göra. Vårt upplägg är superenkelt: du bidrar med innehåll, vi paketerar, bjuder in och ordnar allt det praktiska. Hör av dig Fredrik Larsson, Linköping Science Parks kommunikationschef så hittar vi ett upplägg: fredrik.larsson@linkopingsciencepark.se.

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Linköping