.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare workshop på Goto 10 i Malmö

Skapa din egen podd!

19 maj 2022, 18:00–20:00 | Arrangör: Nasra Kasim

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

En träff och workshop där du får tips och hjälp att starta din egen podd! Träffen riktar sig mot tjejer som vill vara del av ett systerskap där vi stöttar och hjälper varandra skapa poddar där vi kan dela våra historier.

Välkommen till en träff och workshop för tjejer som vill skapa sin egen podd! Detta är en säker plats för tjejer som vill dela med sig av sina livshistorier eller någonting som dom tycker är spännande. Vi kommer umgås, dela historier och lära oss om hur man skapar en podd på Goto 10. Skaparna av Fryshusets podd DeD kommer även gästföreläsa och berätta om sina lärdomar från att ha skapat Malmö-podden DeD.

Eventet anordnas av Nasra Kasim och syftet är att hjälpa fler att skapa poddar där de kan dela med sig av sina perspektiv. Hon hoppas även bygga ett systerskap där kvinnor kan hjälpa och stötta varandra i att skapa sina poddar.

Det kommer även bjudas på fika.

Om Nasra

Nasra är en 22-årig tjej från Rosengård i Malmö. Hon hade sin praktik på Goto 10 där hon spelade in en podd som heter "Fattar du". Nasra känner att hon själv har upplevt och sett mycket saker i sin hemstad som sällan talas om. Mycket livshistorier som hon tycker behöver få höras. Därför vill Nasra nu själv skapa en ny podd och hjälpa andra som har historier eller ämnen att dela med sig av att också skapa sina egna podder.

Schema

  • 18:00 – Välkommen och alla deltagare introducerar sig själva
  • 18.30 – Föreläsning av Mimmi och Juli som producerat Fryshusets podcast DeD
  • 19.00 – Praktisk workshop där deltagare får utforma sin egen poddidé
  • 19.30 – Mingel med fika och alkoholfria drinkar
  • 20.00 – Avslut

Anmäl dig nu för att delta! Begränsat antal platser tillgängliga.

  • 19 maj 2022, 18:00–20:00
  • Svenska
  • Arrangör: Nasra Kasim

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Malmö