.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare presentation på Goto 10 i Stockholm

Självorganiserande genom värderingsdrivet arbete

13 sep 2018, 18:30–20:30 | Arrangör: Foo Café

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Jimmy Häggström har erfarenheter från flera olika företag men har nu under en längre tid varit delaktig i SBABs förändringsresa att bli det företaget de vill vara. Ett företag där alla jobbar mot en gemensam vision och har mod att fatta beslut och ambitioner som driver företaget framåt. Jimmy har haft roller inom allt från utveckling och ledarskap till kulturbyggande. Att just bygga kulturer och arbetssätt som genererar snabbhet och flexibilitet är områden som Jimmy brinner extra mycket för.

Alla kan göra vad som känns som en revolutionerande sak en gång. Utmaningen är att orka fortsätta med det vi tror på. Du ska få följa med på resan där SBAB TECH vågade ta steget ut i det okända och valde att vara den arbetsplats vi vill vara. Fokus kommer att ligga på vad som hände efteråt. Blev det bara en engångshändelse eller satte det mer spår än så?

Agenda

18.30 – Meet & Greet

18.45 – Presentation

19.30 – Paus med något enkelt att äta

20.00 – Q&A

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm