.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare presentation på Goto 10 i Linköping

Seminarium med TechSverige: ny rapport om kompetensbehovet inom tech

28 feb 2024, 14:00–15:00 | Arrangör: Linköping Science Park

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Välkommen på Afternoon tea med TechSverige och Svenskt Näringsliv onsdagen den 28e februari. TechSverige presenterar en ny rapport som belyser hur framtidens efterfrågan på techkompetens kommer att se ut i techbranschen och i andra delar av näringslivet och den offentliga sektorn.

Tech har fått en allt större betydelse för ekonomin, jobben och för en hållbar samhällsutveckling. God tillgång till och hög nivå av techkompetens är avgörande för Sverige. Det är en förutsättning för hela näringslivets konkurrenskraft och för att skapa tillväxt, klara välfärden och klimatomställningen.

Bristen på techkompetens är en av de största utmaningarna för att utveckla och tillhandahålla nya innovationer och lösningar som efterfrågas av både näringslivet och samhället i stort. Nu släpper TechSverige en ny rapport som belyser hur framtidens efterfrågan på techkompetens kommer att se ut i techbranschen och i andra delar av näringslivet och den offentliga sektorn.

Medverkande: Ana Andric, näringspolitisk expert TechSverige Svenskt Näringsliv

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Linköping