.FILE 2G 3G 4G 5G

Event på Goto 10 i Malmö

Save the date! Malmö Poddfest 2023

23 sep 2023, 10:00–21:00 | Arrangör: Malmö Poddfest

Välkommen till Malmö Poddfest – för och av Malmös poddare!

Malmö Poddfest är en festival där vi samlar stans myllrande poddscen för att lyssna och lära, garva och förvånas. Med krispigt ljud och bästa publiken. Live-sändningar, workshoppar, samtal och fest!

Med Malmö Poddfest 2023 bidrar vi med fördjupad förståelse om alla Malmös olika röster och organisationer som driver Malmö framåt.

MEN, vi kan inte göra det här själva. Därför bjuder vi in dig att medskapa festen! Delta genom att sända din podcast live, arrangera en workshop eller något annat skoj som bidrar till helheten. Anmäl ditt intresse att bidra till Malmö Poddfest här!

Mer information och schema uppdateras löpande..

Malmö Poddfest är ett initiativ som skapats i samarbete mellan Internetstiftelsens mötesplats Goto 10, Sensus studieförbund, föreningen STPLN, Spelens Hus, eventspecialisten Saga Gardevärn och den fristående Malmökonstnären Filip Rahim-Hansson.

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Malmö

  • 23 sep 2023, 10:00–21:00
  • Hörsalen
    Slagthuset, Carlsgatan 12A, 211 20 Malmö
  • Svenska
  • Arrangör: Malmö Poddfest