.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare presentation på Goto 10 i Linköping

Samtal om deeptech, skalning och investeringar med LEAD

10 nov 2023, 14:00–15:30 | Arrangör: LEAD

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Lyssna in till LEADs rundaborddiskussion om investering, skalning och deeptech tillsammans med åtta bolag som genomgår startup/scaleup-resan!

Välkommen att lyssna in till en rundaborddiskussion som företagsinkubatorn LEAD håller tillsammans med åtta bolag. Under en timme kommer bolagen få prata fritt kring ämnena deeptech, skalning och investering utifrån sitt perspektiv. Samtalet modereras av LEADs affärscoach Anders Ferntoft  och LEADs Business Operations Manager Martina Hegestig. Bolagen befinner sig i startup- respektive scaleup-fas och samtliga är LEAD-bolag eller alumner.

Diskussionssamtalet är en förberedande del av Impact Summit Sweden, ett event arrangerat av Dagens Industri som äger rum den 7 december 2023. Eventet belyser affärsmodeller och startups som har innovativa lösningar på samhällsutmaningar inom områden som klimatpåverkan, medicin och social hållbarhet.

På Impact Summit kraftsamlas Sveriges mest innovativa impact-bolag och LEAD-bolag är naturligtvis en del av det ekosystemet. Därför samlar vi ihop LEAD-bolag och alumner till denna workshop där bolagen ska få diskutera eventets huvudämnen: Mäta och värdera impact, Skala och investera, Personal och kompetens.

Eventet kommer att filmas och spelas upp på Impact Summit. Materialet kan även komma att användas i marknadsföringssyfte på LEADs kanaler. Därför vill vi uppmärksamma dig som deltar att du kan komma att synas på film.

Bolagen som deltar i diskussionen är: P.A.M.PDAZOQLigna EnergyEpishineSeaPatternNano Textile SolutionsLunaMicro och MicroDri

Läs mer om Impact Summit 2023 här: https://www.bonniernewsevents.se/event/ccde7215-2494-49ee-a443-4c83a1bdb091/summary.

Varmt välkommen!

Kontakt

Har du frågor? Vänligen kontakta Josephine Berggren på josephine.berggren@lead.se.

LEAD är en företagsinkubator som har stöttat hundratals lovande startups i Östergötland. Vi är en oberoende part, som fokuserar på att accelerera utvecklingen av bolagsresan och som alltid agerar utifrån vad som är bäst för respektive startup. Vi erbjuder idébärare och entreprenörer en bredd av riktade resurser och tjänster för att de ska nå en snabbare och säkrare tillväxt.

  • 10 nov 2023, 14:00–15:30
  • Svenska
  • Arrangör: LEAD

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Linköping