.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare presentation på Goto 10 i Stockholm

Så får vi mest nytta av AI – erfarenheter från ett år med AI i praktiken

16 maj 2024, 12:00–13:00 | Arrangör: Junglemap

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Nu när den värsta ChatGPT-hajpen lagt sig och både halleluja-ropen och domedagsprofetiorna klingat av, börjar det bli dags att dela erfarenheter och insikter om vilken nytta vi faktiskt kan ha av AI. Vad är AI bra på och vad är den mindre bra på?

Sedan våren 2023 har företaget Junglemap erbjudit en AI-integration designad och optimerad för att skapa kurser enligt den beprövade metoden NanoLearning. Dels genom att skapa kurser från scratch, dels via en AI converter som på nolltid omvandlar befintliga dokument till NanoLearning-lektioner. Ett oerhört kraftfullt verktyg för den som vill spara tid, kommunicera företagspolicys eller rapporter och få hjälp i den kreativa processen.

Men hur gör man för att få till en bra prompt? Hur undviker vi de fallgropar som ”världens bästa killgissare” skapar? Hur ser vi till att AI blir en riktigt bra kollega?

Kort sagt – hur får vi mest nytta av vår AI?

Tillsammans delar Niklas Rosén och Hanna Rönnqvist från Junglemap med sig av sina egna och kunders erfarenheter av innehållsproduktion och bjuder in till samtal och dialog kring den praktiska nyttan av AI.

Niklas Rosén är en passionerad Lego-designer med en bakgrund inom affärsutveckling, försäljning och innehållsproduktion och leder nu Junglemaps nya AI Studio. (LinkedIn-länk: https://www.linkedin.com/in/niklas-rosén-163977104/)

Hanna Rönnqvist beskriver sig som en pedagogisk och nördig innehållsproducent och har en bakgrund inom språkvetenskap vid Institutionen för lingvistik vid Stockholms universitet. Hon arbetar nu som Content Producer och AI Content Specialist på Junglemap. (LinkedIn-länk:https://www.linkedin.com/in/hannaronnqvist8857/)

  • 16 maj 2024, 12:00–13:00
  • Svenska
  • Arrangör: Junglemap

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm