.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare presentation på Goto 10 i Linköping

Robotar och framtidens samhälle - hotet eller möjligheterna?

9 sep 2022, 15:30–16:30 | Arrangör: Fredrik Löfgren

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Vad kommer framtidens robotar vara kapabla att göra utöver det rent praktiska? Gästföreläsaren Fredrik Löfgren förklarar hotet och möjligheterna som AI och robotiseringen för med sig.

Hur kommer framtidens arbetsmarknad att se ut? Vad kommer hända de kommande 20 åren? Robotisering skapar enorma möjligheter men hur ska det gå till? En sak är säker - det kommer förändra såväl arbetsmarknaden och vår vardag i grunden. Välkommen till en föreläsning om robotarnas framtida roll i branscher som till exempel vården och transportsektorn!

Gästföreläsare Fredrik Löfgren

Fredrik Löfgren är robotutvecklare, VR & AI-expert och eftertraktad föreläsare som tidigare vunnit medaljer under både VM och OS i robotik. Med sina kunskaper slår han världen med häpnad när han förklarar möjligheter och utmaningar som framtiden av AI och robotar kommer medföra. 

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Linköping