.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare workshop på Goto 10 i Malmö

Programmerings-kurs för unga

12 jan 2022, 17:30–19:30 | Arrangör: Foo Café

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Alla unga mellan 7 och 17 år är välkomna.

OBS - Ta med egen dator.

Ni kommer att få lära er att programmera Scratch. Programmeringskursen är kort och jätterolig.

Vi kör 3st onsdagar i rad för att få klart ett nytt spel och vi ser gärna att ni lovar att gå varje onsdag tills ert spel är klart (med uppehåll för lov).

Barn som är 12 år eller yngre behöver ha en förälder kvar i lokalen under hela programmeringskursen, så era barn får ej lämnas utan uppsikt. Föräldrar eller äldre syskon som har ett brinnande intresse för programmering får gärna hjälpa till som mentorer. För er andra föräldrar så kommer vi ordna en plats för er att sitta medan ni väntar på era barn.

Som förberedelse kan ni som vill lära er scratch gå in på https://scratch.mit.edu/join och skapa ett konto.

Pga av Covid-19 (Corona) pandemin får man som ung eller förälder ej komma om man har några som helst symptom så som snuva eller hosta, och man måste ha varit symptomfri minst 2 dygn innan man kan gå på CoderDojo.

Agenda:
17:30 – 17:45 – Introduktion
17:45 – 18:30 – Workshop
18:30 – 18:45 – Fika
18:45 – 19:30 – Workshop

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Malmö