.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare meetup på Goto 10 i Linköping

Prisutdelning 2023 och mingel med Dataföreningen

16 maj 2023, 17:00–19:00 | Arrangör: Dataföreningen Östra

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Varmt välkommen på prisutdelning för bästa exjobb 2022 och mingel med medlemmar i Dataföreningen samt andra intressenter!

Priset delas ut sedan 1997 i ett samarbete mellan Institutionen för datavetenskap (IDA) vid Linköpings universitet och Dataföreningen, Östra Kretsen i syfte att ge stimulans till studenter, lärare och företag inblandade i examensarbeten att sträva efter högsta kvalitet, ge examensarbetena den uppmärksamhet de förtjänar samt inspirera andra. I år är det 6 exjobb på Kandidat och Master nivå som presenteras kort. Du kommer att få träffa studenter med nominerade exjobb, examinatorer och handledare från Linköpings universitet, dataföreningens medlemmar och andra dataintresserade. Du som medlem i Goto 10 är också välkommen att hänga med!

Agenda

  • Inledning (Simin Nadjm-Tehrani)
  • Kort om Dataföreningen (Gunilla Almesåker)
  • Presentation av de sex nominerade exjobben (5 min var)
  • Presentation av Promotorn (Simin och Jendrik Seipp)
  • Annonsering av vinnarna och diplomering (Jendrik) 
  • Mingle med mat/dricka och foto

Kontakt

Simin Nadjm-Tehrani, professor och enhetschef IDA

simin.nadjm-tehrani@liu.se

013-28 24 11

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Linköping