.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare presentation på Goto 10 i Stockholm

Inställt: INSTÄLLT - Frukostföreläsning med Ports Group i Stockholm

7 nov 2018, 08:00–09:30 | Arrangör: Ports Group

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Ports Group, ett av Nordens ledande bolag inom Digital Brand Protection, bjuder in till frukostföreläsning. Ta chansen att lära dig mer om hur man som företag på bästa sätt hanterar sina digitala tillgångar och undviker att de hamnar i orätta händer, samt hur man bäst angriper problemen om det redan skett.

Ports Groups varumärkesjurist Simon kommer under morgonen att guida oss genom vilka olika verktyg som finns, både i det proaktiva och reaktiva arbetet. Vidare kommer vi att få lära oss mer om vilken som är den bästa lösningen i olika situationer, och vad som är viktigt att ha med sig när man arbetar fram strategin för skydd av sina domännamn. Avslutningsvis kommer det pratas kring hur GDPR påverkar tvisteförfaranden för domännamn.

Ports Group är din helhetspartner för aktivt globalt skydd av varumärken och domännamn. Vi sköter hela kedjan; från strategiformulering, registrering och säker förvaltning; till tekniska tjänster, löpande rådgivning och bevakning av era rättigheter. Vi jobbar idag med allt från klassiska svenska bolag som SSAB, Folksam och Gunnebo, till unga, digitala bolag som Spotify och Mr Green.

 

Frukost serveras från 08:00 och föreläsningen börjar 08:30 – 09:30 inklusive frågor.

 

Läs mer och anmäl dig på www.ports.events

  • 7 nov 2018, 08:00–09:30
  • Svenska
  • Arrangör: Ports Group

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm