.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare seminarium på Goto 10 i Linköping

Praktisk AI-juridik med Advokatfirman Delphi

4 jun 2024, 08:00–09:30 | Arrangör: Advokatfirman Delphi

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Kom och lär dig mer om praktisk AI-juridik! Vid det här seminariet kommer vi att ge inblick i hur nuvarande regler och den kommande AI-förordningen påverkar utveckling och användning av AI i olika branscher och tillämpningar.

Allt från enkla beslutsstöd till avancerade industrirobotar och utvecklingen går rasande fort. Listan på de möjligheter som tillämpning av artificiell intelligens ger har knappast något slut. Användningen av artificiell intelligens ger oss oändligt många möjligheter och AI-system idag finns i nästintill oändligt många tillämpningar. De regler som gäller idag (och som kommer att gälla i framtiden) är dock förhållandevis få, och likadana trots de stora skillnaderna mellan de olika AI-systemen.

Häng med på ett inspirerande seminarium om AI-juridik med Delphis advokater Matilda Claussén-Karlsson och Helena Abelsson. Vi diskuterar de utmaningar som uppstår när dagens och framtidens teknik möter den juridiska spelplanen, och ger dig handfasta tips på vad du som utvecklar eller tillämpar artificiell intelligens i din verksamhet måste tänka på - ju förr desto bättre!

Program

  • 08:00: Insläpp, frukost och mingel.
  • Ca 08:15: Föredraget börjar och pågår ca 60 min.

Plats

Eventet kommer att hållas den 4 juni på Goto 10 i Linköping (Collegium, Teknikringen 7, Linköping). Läs mer här: https://www.goto10.se/linkoping/. Du anmäler dig genom att maila linkoping@delphi.se. Vänligen ange eventuella allergier/matpreferenser i samband med anmälan.

Delphi är en av Sveriges främsta affärsjuridiska byråer. Vi är en progressiv affärsjuridisk advokatbyrå med flera av landets främsta affärsjurister. Våra kontor finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Läs mer om Delphi och hur vi jobbar med AI.

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Linköping