.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare presentation på Goto 10 i Linköping

Östgötatrafikens digitala resa

30 maj 2023, 10:00–11:00 | Arrangör: Östgötatrafiken AB

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Välkommen till vår spännande presentation om hur Östgötatrafiken har digitaliserat sin verksamhet! Under eventet kommer vi att berätta om vår digitaliseringsresa fram till idag och vad vi fokuserar på framåt.

Vi kommer att prata om vilka fördelar digitalisering har gett oss, hur det har bidragit till en smidigare och mer effektiv kollektivtrafik i Östergötland och förenklat resandet för våra kunder. Samtidigt har vi gjort en intern digitaliseringsresa tillsammans med våra medarbetare på Östgötatrafiken som vi också kommer att berätta om. Efter presentationen kommer det finnas tid för frågor och svar.

Vi ser fram emot att dela med oss av våra erfarenheter och svara på era frågor om digitalisering i kollektivtrafiken. Välkommen!

Talare

Therese Furhoff, Stabschef

Therese arbetar som stabschef på Östgötatrafiken sedan fem år tillbaka. Hon har en mångårig bakgrund av arbete med organisations- och verksamhetsutveckling på ledande positioner inom offentlig sektor. 

Kontakt

Har du frågor eller vill meddela eventuella allergier & specialkost kontakta Anna Pettersson Forsman, Operativ Försäljningschef:

Telefon: 010-4340092 (direkt)
Mobil: 0706-092192

E-post: anna.pettersson.forsman@ostgotatrafiken.se

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Linköping