.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare event på Goto 10 i Malmö

Open-source, polisen och passbokningarna

6 maj 2022, 12:00–12:30

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Välkommen till ett event om möjligheter inom open-source. Vad är open source och hur kan man dela eller använda sig av det? Samt hör om den katt och råtta lek som uppstod mellan arrangören och polisen om passbokningana.

När webbutvecklaren Johan Jonk Stenström insåg att hans pass gått ut, och att det var omöjligt att få en tid för att skaffa nytt, byggde han Pass für Alle. Det är en lösning för att snabbt och enkelt kunna hitta en ledig tid på Polisens passexpedition.

I den här lunch-sessionen berättar Johan mer om hur man kan skapa lösningar som open source, dra nytta av open source, och den katt och råtta lek som uppstod med polisen när han skapade Pass für Alle. Presentationen följs av en Q&A med Johan, så ladda upp med era allra nördigaste frågor!

Om inga nya hinder satts upp på boknings-webben, så kan vi titta tillsammans på hur det fungerar i praktiken så att deltagare kan boka sina egna passtider.

Eventet live-streamas även på youtube. Länk kommer inom kort.

Registrera dig nu för att delta. Välkommen!

  • 6 maj 2022, 12:00–12:30
  • Svenska

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Malmö