.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare presentation på Goto 10 i Stockholm

Öka nyttan med agila processer

4 sep 2018, 18:00–20:00 | Arrangör: Foo Café

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Min presentation baseras på drygt 15 års erfarenhet av att lyckas och misslyckas i arbetet med att utveckla och underhålla mjukvara och tar upp begrepp som affärsnytta, fokusområden, tidstjuvar, investeringsskuld, teknisk skuld och kopplar dessa mot LEAN och det agila manifestet.

Jag kommer i presentationen att utmana vanliga arbetssätt och då och då även uppfattas som provokativ mot vedertagna sanningar.

Talare
Per Forsberg är idag CTO på konsultbolaget One Agency och har sedan 2000 haft ledande roller inom IT, såsom Lead develover, Software Architect, Solution Architect, IT Manager och Agile Coach. Genomgående så har Per fokuserat på agil utveckling och agila processer och har tagit fram ett flertal företagsanpassade utvecklingsmodeller baserade på XP och LEAN.

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm