.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare event på Goto 10

NS.SE möte med allt om DNS

10 jun 2021, 13:00–15:00 | Arrangör: Internetstiftelsen

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Används de nya HTTPS-relaterade DNS-posterna? Vad händer i DNS-världen och på Internetstiftelsen med .se- och .nu-toppdomänerna? Det tas upp i vårens ns.se-meetup som arrangeras online.

Världen står inte stilla, inte heller DNS-världen.IETF har publicerat nya DNS-poster för HTTPS och under vårens ns.se-meetup, tidigare DNS-referensgruppen, kommer Ralf Weber från Akamai berätta för oss hur dessa nya poster fungerar och i vilken utsträckning de redan används.Internetstiftelsen presenterar det nya initiativet DNS-Labs samt satsningen på DNS- och DNSSEC-automatisering.

Mats Dufberg från Internetstiftelsen kommer också berätta om den nya Zonemaster-releasen.

Sist men inte minst berättar Giovanni Moura om en ny sårbarhet som han och några kollegor från USA och Nya Zeeland upptäckte i DNS.

Välkomna!

DNS-labs 2021

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.