.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare presentation på Goto 10 i Linköping

Nätverksträff: Tech with a purpose!

1 mar 2023, 18:30–20:30 | Arrangör: Delta Kappa Gamma/MY , Linköping Science Park

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Nätverksträffen vänder sig till kvinnliga utbildare som önskar yrkesmässig och personlig utveckling. Fokus denna kväll är att få mer förståelse för digitaliseringens möjligheter och få kännedom om Linköping Science Parks uppdrag - Tech with a purpose!

Välkommen till en kväll fylld med inspirerande material om innovation och digitalisering!

Delta Kappa Gamma är en förening vars uppgift är att stödja yrkesmässig och personlig utveckling hos kvinnliga utbildare och främja god utbildning. Namnet Delta Kappa Gamma, DKG, är bildat av initialerna i de tre grekiska orden "lärare, nyckel och kvinna". Föreningen startade i USA och finns i 25 medlemsländer. I Linköping heter föreningen Delta Kappa Gamma/MY.

Varje termin erbjuder MY-kretsen cirka fyra träffar med pedagogiskt innehåll. Aktiva MY-medlemmar får inbjudan till träffarna via mejl. Övriga intresserade kan följa med som gäst på en träff och efter tre tillfällen som gäst finns möjligheten att bli en aktiv MY-medlem.

För frågor kontakta majjo900@gmail.com. Här kan du se mer information om föreningen Delta Kappa Gamma och deras arbete.

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Linköping