.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare nätverkande på Goto 10 i Malmö

Nätverksträff om digital tillgänglighet

30 nov 2023, 18:00–20:00 | Arrangör: AccessibleEU , t12t

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Digitalisering kan både förbättra - men även försämra - livskvaliteten för personer med funktionsnedsättning. Alla som utformar digitala tjänster och produkter behöver därför kunna tillgänglighet. Kom och lyssna på lärorika och inspirerande presentationer, och träffa andra intresserade!

I tio års tid har T12T haft regelbundna träffar där vi delar erfarenheter om tillgänglighet med varandra. Alltid gratis. Oftast i Stockholm, men tillsammans med AccessibleEU vill vi förstärka nätverket i hela landet.

Våra träffar består av en handfull korta, spännande presentationer och mycket tid för mingel.

Snart presenterar vi kvällens program här. Välkommen tillbaka!

Träffen kommer att teckenspråkstolkas och skrivtolkas. Det blir också webbsändning, men det är lite roligare att vara med på plats än på distans. Våra sponsorer bjuder på enklare förtäring (troligen vegetariska wraps och mineralvatten).

Om du får förhinder är det viktigt att du avbokar tidigt så att någon annan kan få din plats. Vänligen undvik starka parfymer och andra doftande produkter, av hänsyn till personer med allergi.

Kontakta gärna Pär Lannerö - par.lannero@metamatrix.se - om du har frågor eller förslag!

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Malmö