.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare meetup på Goto 10 i Stockholm

MyData principer och realiteten

14 okt 2021, 17:00–19:00 | Arrangör: MyData Sweden

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

I detta meetup (meet.google.com/yaf-dvor-jcj och på GoTo10 i STHLM) presenteras MyData och exempel från vården för att skapa debatt med utgångspunkt hur problematisk situationen kring integritet är i realiteten. T.ex. https://www.dagensarena.se/essa/hur-integriteten-forsvann-inom-svensk-vard/

I detta meetup https://www.meetup.com/MyData-Sweden/events/280193150 kommer vi presentera MyData principerna och hur man kan tillämpa dem för att verkligen skapa en individcentrerad lösning. Det kommer även presenteras exempel från vården och vi vill skapa debatt med utgångspunkt på hur problematisk situationen kring integritet är i realiteten. Läs gärna https://www.dagensarena.se/essa/hur-integriteten-forsvann-inom-svensk-vard/ och https://www.svd.se/cyberbevakningen-ar-var-tids-karnvapen som uppvärmning. Är du intresserad av att tala 5-10 minuter hör av dig till sweden @ mydata.org Agenda kommer uppdateras på https://www.meetup.com/MyData-Sweden/ Agenda MyData Intro Patrik Externtalare (Hoppas Fia kan) MyData4Pandemics Learning from Covid-19 (Isabelle or Fredrik) Demos? Discussion on DLT in Health (moderator Rikard?)

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm