.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare seminarium på Goto 10 i

Den mobila samtalscoachomaten

4 sep 2017, 17:00–18:00 | Arrangör: Mobila Samtals Coachomaten

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Det här är ett seminarium för föräldrar och andra vuxna i ungas närhet. Under eftermiddagen får du en introduktion till en samtalsmetod som uppmuntrar till interaktion, social samvaro och strategier för en sundare livsstil hos barn och unga.

Den mobila Samtals Coachomaten är en "street-talk-metod" med syfte att motverka ohälsa hos barn och unga. I samtal med barn och unga kring deras dagar, ritar vi tillsammans med krita direkt på gatan och visualiserar deras dygn. I samtalet diskuterar vi vad som fungerar och vad som fungerar mindre. Vad de skulle vilja förändra? Vad vill de ha mer eller mindre av? Var ligger utmaningen för en större balans?  Några återkommande önskemål är till exempel mindre tid med mobilen till förmån för mer och bättre sömn, mer kompisar irl och kärlek. Den Mobila Samtals Coahomaten visar hur vi kan göra plats för mer av det vi vill ha i vårt liv.

Målet med den Mobila Samtals Coachomaten är att nå ut till platser när och där den behövs som mest. Välkommen till ett seminarium som lär dig att använda strategin praktiskt på daglig basis!

Lotte Johansson är grundaren bakom Samtals Coachomaten. Hon är utbildad samtalsscoach och brinner för att vända trenden av ohälsa bland barn och unga.

 

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i

27 april 2024 09:00–28 april 2024 16:00

Hack Sweden

Organized by: Foo Café, Hack Sweden