.FILE 2G 3G 4G 5G

Nätverkande på Goto 10 i Malmö

Mentorprogrammet Kompassen - lärträff

18 jun 2024, 16:30–18:30 | Arrangör: Nyföretagarcenter Syd

Välkommen på lärträff i vårt mentorprogram Kompassen! Evenemanget riktar sig förutom till alla deltagare i programmet också till andra nya och etablerade företagare som är nyfikna på mentorprogrammet.

Välkommen på lärträff med mentorprogrammet Kompassen.Vi samlar deltagare från programmet och självklart är du som är nyfiken på att delta i mentorprogrammet efter sommaren välkommen också!Det blir erfarenhetsutbyte och dessutom kommer två av våra deltagande entreprenörer - Caroline Nilsson och Jenny Larsson – att dela med sig av många perspektiv och erfarenheter från sina respektive resor på temat Från Utmaning till Triumf... och från Triumf till Utmaning.Alla är vi ute på olika resor. Olika startpunkter, olika mål, olika utmaningar. Under kvällen kommer vi prata känslor, upplevelser, livshistorier, hälsa, framgång, mod och företagande. Det blir en kväll där våra olika resor möts och vi får lyssna på två inspirerande företagare och deras resor samt naturligtvis möjlighet till spännande samtal och nätverkande. Så klart blir det fika också!Varmt välkomna!

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Malmö