.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare seminarium på Goto 10 i Stockholm

Män och spelkultur: Internationella mansdagen med Sverok

19 nov 2017, 12:00–16:00 | Arrangör: Studjefrämjandet , Sverok Stockholm Gotland

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Hur porträtteras manlighet i spelvärlden? Vilka inkluderas och exkluderas i spelkulturen? Sverok och Studiefrämjandet uppmärksammar Internationella Mansdagen och diskuterar hur män i spelvärlden kan vara positiva exempel och bidra till att bryta ned förtryckande normer.

Under eftermiddagen den 19/11 kommer vi att bjuda på en serie av talare, panelsamtal och föreläsningar på temat manlighet i spelkultur. Vi kommer att behandla fenomen från alla möjliga nördsammanhang, från videospel och E-sport till cosplay, lajv, fantastik och fandoms.

Sverok är Sveriges största ungdomsförbund. Dess 101 000 medlemmar i 3 600 föreningar över hela landet samlar, utvecklar och sprider spelhobbyn.

Studiefrämjandet är ett studieförbund som anordnar folkbildning med fokus på ämnena natur, djur, miljö och kultur.

På kvällen den 19/11 kommer Sverok dessutom att anordna en Killmiddag för män i spelhobbyn i sina lokaler i Kristineberg.

Anmäl dig gratis här!

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm