.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare inspelning på Goto 10 i Linköping

Livepodd och mingel: Entreprenörskap & innovation med Konsultpodden

7 feb 2024, 15:00–20:00 | Arrangör: Berotec AB

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Välkommen till en eftermiddag med liveinspelning av Konsultpodden, afterwork och paneldebatt om innovation! 🤩 Det bjuds på dryck och tilltugg.

Framtid, kompetensförsäkring, innovation, entreprenörskap och förvärv - är bara några av de ämnen som Berotec och Cinode kommer att djupdyka i under eftermiddagen på Goto 10. De börjar med att köra en livepodd i Gradängen, med besökarna som minglar runt. Lena Miranda, VD på Linköping Science Park, är gästen i livepodden som just nu pratar ämnen där Lena kan ge sin bild. Efteråt håller de en paneldebatt där man diskuterar liknande frågor. Avslutningsvis är det mingel och tilltugg i Goto 10:s härliga lokaler.

Konsultpodden är konsultbranschen största podd och den 7e februari kommer poddgänget till Goto 10 i Linköping för att göra en livepodd med Lena Miranda, VD på Linköping Science Park. Under eftermiddagen ska entreprenörsskap, framtid, innovation och scaleups diskuteras. Efter inspelningen blir det afterwork och paneldebatt där diskussionen fortsätter med bland andra Lena. Vi bjuder på dricka och tilltugg i Goto 10:s härliga lokaler. Om du inte har möjlighet att vara med på plats kan du du kan lyssna in på Konsultpodden digitalt, länken skickas i samband med anmälan.

Program

  • 15:00 – Konsultpodden live med Lena Miranda, VD på Linköping Science Park
  • 16:30 – Paneldebatt om entreprenörsskap och innovation, ledd av Helena Torhage
  • 16:50 – Nätverkande och afterwork med något gott både i glas och att äta.

Du är välkommen när det passar dig bäst under eftermiddagen!

Talare

Gäst i Konsultpodden live är Lena Miranda. Hon har varit VD för Linköping Science Park sedan 2014 och är också vice ordförande för International Association of Science Parks and Areas of Innovation, IASP. Lena drivs av frågor som rör entreprenörsskap och innovation och brinner för att skapa bra förutsättningar för svenska företag att starta och växa sina verksamheter.

lena.miranda@linkopingsciencepark.se

+46 (0)705-295645

Om Konsultpodden by Berotec & Cinode

Konsultpodden är den absolut största podden för alla i konsultbranschen och har funnits i ca fem år. I podden möter lyssnaren alltid Mattias Loxi, medgrundare av Cinode, Håkan Mildh Svensson, grundare av Berotec och Helena Torhage, kommunikationsansvarig Berotec. I vissa avsnitt är även Gregor Waldner, Cinode, med som poddvärd. Tillsammans med gäster diskuterar de pågående trender både i och utanför branschen, utmaningar, möjligheter, entreprenörsskap, förvärv, försäljning och mycket mer. Syftet är alltid att inspirera, dela kunskap och att höja statusen på konsultyrket samt att få fler att välja att bli konsulter. Vilka avsnitt gillar du bäst? Lyssna här (på Spotify) eller i din poddapp!

Kontakt

Niklas Rengfors, affärsledare på Berotec AB, nås på niklas.rengfors@berotec.se.

  • 7 feb 2024, 15:00–20:00
  • Svenska
  • Arrangör: Berotec AB

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Linköping