.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare presentation på Goto 10

Ledning på distans

2 dec 2020, 09:30–10:00 | Arrangör: Eduard von Busch, Management Partners

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

I dessa tider av oklarheter och osäkerhet, blir nödvändigheten att hålla avstånd från varandra till en stor utmaning för oss som organisationer och individer. Under presentationen ges råd och tips på hur du ska göra i din situation där du befinner dig.

I din situation som chef och ledare samt dig som medskapare, står du nu i ett oklart och osäkert läge i omvärlden, där ni befinner er utspridda och till del åtskilda genom att ni behöver hålla avstånd.

Att vi då förhåller oss till psykisk närhet trots fysisk distans går att överbygga genom olika plattformar på internet och andra kanaler- förbehållet att vi anpassar tekniken till oss människor och hur vi fungerar.

Under denna digitala presentation kommer Eduard von Busch att ge några råd och tips på hur du och ni kan göra för att överbygga detta avstånd och klara ut ledning på distans. 

Eduard von Busch

Eventet livesänds via vår Youtube-kanal

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event online