.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare presentation på Goto 10 i Stockholm

Inkluderande ledarskap: Varför du inte har råd att strunta i det

12 okt 2017, 09:00–11:00 | Arrangör: IBM

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Vad betyder det att verkligen inkludera alla? Vad behöver du tänka på som ledare? Vad säger forskningen och vad är vinsterna? Det här är några av de frågor som IBM:s nordiska mångfaldsledare Marie Nilsson kommer försöka besvara i sin föreläsning den 12 oktober.

Inkludering handlar om hur du kan dra nytta av den kompetens och de erfarenheter som finns i en arbetsplats med mångfald. Det inkluderande ledarskapet kräver ödmjukhet, ett visst mod och en önskan att verkligen förstå andra människors kompetens och erfarenheter. Det bygger på en övertygelse att det inte finns ett enda rätt svar utan många olika perspektiv.

Arbetet med mångfald och inkludering handlar om verksamhetsutveckling och är en process som hela tiden måste prioriteras och utvecklas tillsammans med företagets andra kärnverksamheter.

I en inspirerande föreläsning och workshop hjälper Marie C Nilsson dig att bli en bättre ledare. Du får stöd i att syna de dolda fördomar du själv har som kan om trigga beteenden som kan vara exkluderande.

Välkommen!

Marie C Nilsson är Nordisk mångfaldsledare på IBM. Hon har nära 20 års erfarenhet av frågor inom personalområdet på områden som mångfald, ledarskapsutveckling, mentorskap och talangprogram, rekrytering, lönekartläggning, och interkulturell kommunikation.

Marie har även haft ansvar för HBT-frågor på Europanivå, samt arbetat som Global Transgender Case Manager. Marie presenterar och föreläser ofta såväl internt som externt på temat mångfald, integration och ledarskapsfrågor.

  • 12 okt 2017, 09:00–11:00
  • Svenska
  • Arrangör: IBM

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm