.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare presentation på Goto 10 i Malmö

Ledarskap för entreprenörer

17 maj 2022, 12:00–12:40

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Driver du eget och vill få nycklarna som behövs för att kunna leda dig själv som entreprenör och andra? Då ska du komma på lunchföreläsningen den 17 maj med Clara från Bossbloggen!

Välkommen till en föreläsning där du kommer du att få teoretiska och praktiska verktyg till hur du blir en bra ledare och hur du som entreprenör stärker ditt företag med hjälp av ditt ledarskap.

Om talaren

Clara Löfvenhamn utvecklar morgondagens ledare sedan fem år tillbaka genom att föreläsa och utbilda om ledarskap samt arbeta som ledarskapscoach, mentor och rådgivare till personer som är eller vill bli chefer. Hon driver också en av Sveriges få ledarskapsbloggar, Bossbloggen, har grundat FB-gruppen Bossbrudar för kvinnor som är eller vill bli chefer och har medgrundat podcasten Mentalt Starkt Ledarskap.

Clara är beteendevetare specialiserad inom ledarskap och organisation, har en kandidat inom journalistik samt över femton års arbetslivserfarenhet.

Agenda

  • 12.00 - 12.30: Föreläsning
  • 12.30 - 12.40: Q&A

Anmäl dig nu för att delta på plats eller digitalt. Välkommen!

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Malmö