.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare lansering på Goto 10

Lanseringen av rapporten Svenskarna och internet 2022

11 okt 2022, 09:00–10:00 | Arrangör: Internetstiftelsen

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Årets upplaga av undersökningen Svenskarna och internet släpps 11 oktober, och du är varmt välkommen att delta digitalt vid lanseringen!

Årets upplaga av undersökningen Svenskarna och internet släpps 11 oktober, och du är varmt välkommen att delta digitalt vid lanseringen. Jannike Tillå och Måns Jonasson från Internetstiftelsen kommer att presentera årets rapport och ge en aktuell bild av digitaliseringen i Sverige.

År 2022 använder fler svenskar än någonsin nätets tjänster dagligen i sin vardag. Även om mycket är gemensamt för alla ser det digitala livet olika ut för olika människor. Internetanvändarna har utmaningar i form av krånglig teknik samt en oro för sin personliga integritet och att drabbas av olika nätbrott. Samtidigt är det många som vidtar åtgärder för att på olika sätt skydda sig från de risker som finns.

Svenskarna och internet är en undersökning som genomförs av Internetstiftelsen. Internetstiftelsen är en oberoende, affärsdriven och allmännyttig organisation. Vi verkar för ett internet som bidrar positivt till människan och samhället.

Med Svenskarna och internetvill vi bidra med fakta och insikter om hur användningen av internet i Sverige utvecklas. Vi vill ge förutsättningar till att digitaliseringen av det svenska samhället och näringslivet sker på en välinformerad grund.

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event online